Rabu, 28 Oktober 2015

7 alasan kenapa anda perlu menyertai peluang ini

UNTUK PANDUAN PARA SAHABAT!

::: 7 Alasan Popular Tone Excel :::

1. Mahal?

- RM90 tak mahal. Ini kerana ianya adalah harga memulakan sebuah perniagaan. Ianya bukan sekadar harga untuk sekeping simkad. Jika mahal, adakah 1 juta ahli kini adalah mereka yang tak tahu menilai mahal atau murah?
.
.
.
2. Tak pandai nak promosi?

- Ini adalah bisnes. Nadi perniagaan adalah datang dari pemasaran. Ada banyak cara memberitahu orang lain tentang bisnes kita. Ambil masa dan belajar.
.

3. Malu?

- Apa yang kita dapat dengan malu? Kita buat bisnes, kita berkongsi peluang. Kita mahu orang lain buat wang dengan produk yang sedang mereka guna (handphone). Tak ada sebab kita nak malu.
.
.
.
4. Takut orang tak nak?

Takut adalah perasaan yang semua orang ada. Caranya kita perlu ada ilmu dalam bisnes kita. Tugas kita sampaikan apa yang orang tak tahu. Orang tak nak mungkin sebab penjelasan kita tak dapat buka minda dan hatinya. Takut memang ada, tapi persoalannya dah cuba ke belum?
.
.
.
5. Tak ada masa?

- Kita boleh adakan masa utk pergi kerja tapi tak ada masa pula untuk Tone Excel? Setiap orang diberi 24 jam sehari tak kurang, tak lebih. Kita mahu atau tidak sahaja. Kita sibuk kerja 8 jam - 12 jam sehari berapa income kita sebulan? Berbaloi ke? Dah berapa lama kerja dan berapa sudah wang simpanan yang ada? Luangkan masa 2 jam sehari sambilan untuk berkongsi tentang Tone Excel. Berkongsi sahaja, bukan susah. Tak mahu ke kerja di Tone Excel setahun sahaja, pendapatan sama banyak dengan kerja 10 tahun macam sekarang?
.
.
.
6. Duit tak ada?

- Ini sebabnya tujuan utama bisnes ini diperkenalkan. Untuk buat duit. Untuk mulakan, mahu atau tak modal kena ada. Tak kira modal wang, masa atau tenaga. RM90 sahaja. Bila RM90 pun tak ada bermakna tak ada simpanan langsung. Berapa lama dah kerja takkan RM90 pun tak ada? Kata sibuk sangat sampai tak ada masa? Alasan. Ok, isi dalam tabung sehari RM3, cukup 30 hari, mesti ada RM90. Itu mampu buat?
.
.
.
7. Tak yakin?
- Mula-mula je tak yakin. Keyakinan ini akan wujud apabila berilmu dan ber "income" nanti. Tak semua orang terus pandai dan yakin. Ilmu di Tone Excel ini mudah dicari. Kita sudah ada mentor, mereka yang dah buat 5, 6, 7 angka setiap bulan, kita ada buku panduan, video dan banyak lagi. Jangan risau, sertai dahulu dan belajar.

Sharing is Caring! Sertai TE sekarang pada yang belum.

Tiada ulasan: