Khamis, 12 November 2015

Peluang jana pendapatan pasif

Peluang jana pendapatan pasif

Jom belajar dan mengajar bersama

Peluang jana pendapatan pasif
JOM BELAJAR&MENGAJAR
.................................................

APAKAH TONE EXCEL
***********************
ToneExcel memang tiada tandingan dengan PRABAYAR lain yg ada di Malaysia, masih tetap ranking pertama 5 tahun berturut2. Betapa rugi sekiranya tidak berToneExcel.
Satu2nya prabayar yang membayar balik kepada pengguna, selagi guna Hp selagi itu dpt balik $$$$... dan ia boleh diwariskan. So, BANTU diri dan keluarga anda sendiri sebelum bantu orang lain yang sudah tentu kaya semakin kaya.

Fikir dan buka minda,

● berapa tahun anda dan keluarga anda guna Hp ???

● pernahkah anda dibantu/diberi $$$$ oleh syarikat telco itu ???

● pernahkah syarikat telco itu memberi insuran percuma ???

● pernahkah syarikat itu memberi pakej umrah percuma ???

● pernahkah ????

● pernahkah ???

Kalau betul pernah ada, mana buktinya ???

Kalau tiada, JANGAN buang masa dan rugi duit anda dan keluarga anda.....

... sebab di ToneExcel ada bagi :

■ percuma kredit RM30 setiap pengguna baru

■ percuma kekal nombor lama

■ REBET CASH 3% setiap kali top up di mana2 kedai

■ REBET CASH 7% setiap kali top up autoreload

■ percuma data internet 1GB setiap kali top up RM30

■ percuma kredit RM20 setiap kali top up RM50 = total RM70

■ komisyen RM20 setiap kali daftarkan keluarga anda sebagai pengguna baru

■ komisyen sehingga 26% setiap kali keluarga anda isi top up dan komisyen ini dibayar sampai bila2

■ dapat Big Point setiap kali isi top up walaupun top up RM5

.....kumpul Big Point itu anda boleh tukar jadi barang :

● tiket AirAsia ke seluruh destinasi

● tiket wayang

● tiket konsert

● jam

● smartphone

● tablets

.....setiap pengguna dpt diskuan 30% - bilik penginapan hotel TuneHotel di mana saja.

......ada percuma lagi :

■ PA Insuran RM 100,000

■ Pakej Umrah

■ Pakej percutian Bali

■ Bonus tahun baru

■ Jemputan Anual Dinner ToneExcel

.....ada peraduan cabutan bertuah lagi :

■ cabutan harian (Pemenang : RM500)

■ cabutan mingguan (Pemenang : Smartphones)

■ cabutan bulanan (Pemenang : RM200)

■ cabutan tahunan (Pemenang : Perodua Myvi 1.5-nombor 1 hgga 5)
.....jaminan yang sangat terjamin :

■ Liputan sangat meluas (coverage under Celcom)

■ Top up ada jual di mana2 (sebut aje top up Tunetalk)

■ Big point tidak akan luput sampai bila2

■ Komisyen top up 26% boleh diwariskan

■ Komisyen dibayar terus masuk bank

■ Komisyen dibayar 3X sebulan pada 11, 21, dan 30hb

....tidak perlu ragu-ragu sebab ini :

● BUKAN BISNES MLM

● BUKAN PELABURAN $$$$ HARAM.


6 BERITA GEMBIRA UNTUK WARGA TONEEXCEL, diumumkan oleh CEO TONE GROUP Dato' Syed Kamaruzzaman 9.15 mlm 21.8.2015 di Bukit Gambang City Resort.

===================

1. Bermula (22.8.2015) harga 1GB data internet RM38.
Bessst ke bessst?? 😁

2. Sehingga (31.8.2015) mereka yang beli 5 keping simkad akan dapat less RM2 setiap keping

3. Ahli biasa yang membuat penajaan seramai 50 orang level 1 dalam mase 2 bulan akan layak naik pangkat ke JUNIOR CENTRE, dengan hanya membeli 20 keping simkad sahaja. Sedangkan syarat asal nak naik JC kena beli 120 simkad. Untung kn????? πŸ˜ƒ

4. Tahun 2016, biasiswa kecemerlangan untuk anak warga TONEGROUP sebanyak RM60 ribu bagi yang dapat keputusan cemerlang dan layak masuk universiti tempatan malaysia.

5. Pinjaman perubatan & pelajaran sebanyak RM10 ribu kepada anak². Apabila ibu bapanya aktif dalam TONE GROUP paling kurang 1 tahun.
Rugi betul mak ayah yang tak nak buat TONEEXCEL ni kan??? 😌

6. Tahun 2016. Cabutan bertuah tahunan (port in lucky draw) akan perolehi BMW 😱

7. 2016, trip ke ISTANBUL & HO CHI MINH untuk mereka yang beli simkad banyak, jumlah simkad belum di tetapkan lagi ✈✈

BISNES TONEEXCEL LAJU MENAJA GUNA ROBOT SYSTEM AUTODOWNLINE DISINI AutoDownLineFAST♡8K
====================================
SASARAN HANYA 3 Bulan anda BAKAL TERIMA 1110 downline..

HANYA PERLU fokus 10 lvl satu sahaja...
Bln 1 Lvl1-10downline
Bln kedua Lvl 2-100downline
Bln ke3 Lvl 3-1000downline
Potensi Income bulanan lebih RM8K

Fokus2... kerja dah bertambah senang... Belum kira auto spillover
dari upline lg... Akan lbih Berdesop.......

Yang penting..Daftar dulu percuma 30hari untuk bina network free.  Kalau xdpt downline free xperlu buat bayaran. Sekarang penyertaan baru 34 ribu org masih ada lagi 28 juta pengguna hp dimalaysia ,fresh market..lambat tinggal.. Daftar dan upgrade untuk log posisi anda sekarang.tidak perlu simpan simkad dan key in semua admin yg buat..semudah 123 Kpd anda yg belum join tone excel dan juga kpd yg simkad dah expired anda juga dialu2kan..
Boleh daftar percuma sekarang disini: AutoDownLineFAST♡8K


Isnin, 2 November 2015

Penerangan system AutoDownLine

Peluang jana pendapatan pasif

Peluang jana pendapatan pasif

Peluang jana pendapatan pasif:penerangan A-A system AutoDownLineFAST

Peluang jana pendapatan pasif: 3 langkah mudah menyertai autodownline123

Peluang jana pendapatan pasif: 3 langkah mudah menyertai autodownline123

Peluang jana pendapatan pasif: Peluang gaji k2 Anda

Peluang jana pendapatan pasif: Peluang gaji k2 Anda

Peluang gaji k2 Anda

APA KHABAR.....

Kerja Tension Hari2,
Nak Berhenti Tak Berani.


Jika ada rakan2 yang tension
dengan kerja, tension dengan
boss, senang kata kerja
tak syok langsung, ini
dinamakan "Penjara dalam
bebas". tapi tak berani
nak berhenti, kerana
siapa nak bagi duit.


klik link ni :



Saya cadangkan kepada
anda, mulakan pelajaran
hari ini, belajar macamana
nak dapatkan gaji kedua,
ketika kita masih bekerja
lagi. Mana tahu, gaji
kedua anda ini menjadi,
hingga 10 kali ganda
gaji sekarang, tak ke
hai2 bye2 kepada "Penjara
dalam bebas" tersebut.
Mula belajar sekarang.



DAFTAR PERCUMA》》peluang gaji kedua

Untuk langkah Pertama

ANDA:-



Saya jamin dengan peluang

bisnes yang diperkenalkan

ini, anda boleh buat

santai-santai tanpa

mengganggu kerja ANDA

sekarang.



Sekian

Jom bertindak untuk menjadi pengguna bijak








Buat minisite@website anda PERCUMA">>minisite@websites PERCUMA
Jom Buat Duit Dengan Handphone Secara Auto>>DAFTAR PERCUMA》》peluang gaji kedua
Iklan produk / servis anda ke 28,000 members  >>
PERCUMA

Peluang jana pendapatan pasif: Automatic atau manual?

Peluang jana pendapatan pasif: Automatic atau manual?

Automatic atau manual?


Automatik atau manual?


Mana satu kaedah buat duit yang anda lebih suka? 


Jika anda kata, anda minat yang manual, iaitu anda
lebih suka 


1. Buat sesi penerangan one on one dan prospek anda tu 
pun masih belum tentu akan join anda 


2. Buat follow up sampai prospek anda tu join Tone Excel 


3. Kemudian kena selalu datang ke HQ atau ke mana-mana 
branch untuk dengar sesi preview 


4. Bila ada pelanggan order simkad, anda nak poskan 
simkad mereka tu satu per satu


5. Seterusnya, bila anda dah ada downline, anda nak kena 
beri support pulak pada mereka


5 perkara ni, hanya sebahagian sahaja yang anda perlu 
lakukan untuk berjaya dalam bisnes Tone Excel ni. 


Berita baiknya ialah... 


Anda boleh langkau kesemua step-step ini apabila 
anda menggunakan System Autodownline.


Kerja-kerja pemasaran jadi lebih mudah dengan adanya 
sistem autodownline ini. 


Baiklah, daftar akaun anda secara percuma disini: 

》》Autodownline123


Saya percaya, anda juga boleh berjaya!


Rabu, 28 Oktober 2015

Antara kelebihan guna Autodownline123

Peluang jana pendapatan pasif: Antara kelebihan guna Autodownline123

Peluang jana pendapatan pasif: 3 langkah mudah menyertai autodownline123

Peluang jana pendapatan pasif: 3 langkah mudah menyertai autodownline123

Peluang jana pendapatan pasif

Peluang jana pendapatan pasif

Peluang jana pendapatan pasif: Autodownline yang GEMPAK

Peluang jana pendapatan pasif: Autodownline yang GEMPAK

Autodownline yang GEMPAK


 GEMPAK GILERR.. BUAT BISNES TONE EXCEL DENGAN MENGGUNAKAN AUTODOWNLINE INI...

YG BEST NYE...
Saya.........
>> Tak perlu keluar rumah
>> Tak perlu menaja
>> Tak perlu cari orang
>> Tak perlu modal beribu
>> Tak perlu simpan stock
>> Tak perlu hantar stock

Saya hanya DUDUK RUMAH.. BERIKLAN DI FB.. Tahu2 21HB GAJI MASUK

Nak tahu.. jom daftar percuma..
Click di sini
j.mp/autodownlineFAST♡8K
..
.
ANDA MALAS NK MENAJA OFFLINE...?
TAK PE....
ANDA DUDUK RUMAH PON MASUK DUIT...?
ANDA TIDO PON DUIT MASUK DUIT..?
ANDA PERGI JALAN2 PUN MASUK DUIT..?
OK FINE..!!
CUMA 1 JER, HARAP DAPAT TUNGGU DENGAN SABAR...
HANYA DENGAN SEKEPING NOT RM100, DAH BOLEH DPT PLATFORM UTK JANA DUIT PASIF..
INCOME DARI RUMAH SAMBIL2 BERONLINE...

Daftar sini》》j.mp/autodownlineFAST♡8K

Peluang jana pendapatan pasif: 10 keuntungan guna SIMKAD TONEEXCEL

Peluang jana pendapatan pasif: 10 keuntungan guna SIMKAD TONEEXCEL

10 keuntungan guna SIMKAD TONEEXCEL

 KENAPA ANDA MESTI GUNA SIMKAD TONEEXCEL.

Kelebihan 1
===========
Simkad akan diberi PERCUMA dan tersedia RM30 AIRTIME berserta INTERNET

1GB (valid untuk sebulan) juga PERCUMA.

Kelebihan 2
===========
Anda boleh mengekalkan no lama anda. Tidak perlu risau kehilangan no. kesayangan anda malah sekiranya anda mengekalkan no lama anda, anda berpeluang memenangi cabutan bertuah tahunan (Hadiah berupa sebuah kereta Myvi dan wang tunai).
(Rujuk bit.ly/PortInCampaignMy)

Kelebihan 3
==========
PERCUMA Internet 1GB (valid untuk sebulan) setiap kali anda top up RM30.00 dalam satu tiket. (Rujuk bit.ly/Free1GBmy)

PERCUMA RM20 extra Airtime setiap kali anda top up RM50.00 dalam satu tiket.

Kelebihan 4
===========
Anda mendapat pulangan TUNAI 3% dari nilai top up bulanan anda apabila top up bulanan anda mencecah RM30.00 ke atas.

Kelebihan 5
===========
Anda diberi Insuran Kemalangan Percuma RM100K SETIAP BULAN apabila top up terkumpul anda setiap bulan mencecah RM50.
(rujuk http://bit.ly/InsuranTTmy)

Kelebihan 6
===========
Anda boleh mengumpul Mata Ganjaran (BIG Point) setiap kali anda top up. Mata ganjaran ini tiada tarikh luput (boleh kumpul sampai bila2 dan boleh ditebus dengan Tiket Kapal Terbang AIRASIA, Tiket Wayang, Tiket F1, Smartphone, masa berbual dan lain2.
(rujuk bit.ly/PointTTmy)

Kelebihan 7
===========
Penginapan di Tune Hotel di seluruh dunia pada harga diskaun korporat sehingga 30%. (Hanya perlu booking 2 minggu sebelum tarikh menginap melalui Head Office Toneexcel).
(rujuk http://bit.ly/TuneHotelDiscount)

Kelebihan 8
===========
Menyertai cabutan bertuah yang diadakan setiap minggu, Bulan dan Tahun.

Cabutan bertuah mingguan:
Hanya perlu buat top up peribadi di Preview yg diadakan di HQ setiap hari Rabu (8.30 mlm) dan Hari Ahad (2.30 petang).

Cabutan bertuah bulanan :
-layak apabila top up anda mencecah RM80.00 (20 orang pemenang setiap bulan)
-Direct Sponsor Lucky Draw (rujuk http://bit.ly/DirectSponsorDraw)

Cabutan bertuah Tahunan : Layak jika anda kekalkan no lama anda dan top up sepanjang tahun mencecah RM300. (Rujuk kelebihan 2)  

Kelebihan 9
===========
Berpeluang memenangi Pakej Umrah atau Pakej Pelancongan ke luar negara percuma.
(rujuk bit.ly/FreeUmrahMy dan bit.ly/FreeTripMy)

Kelebihan 10
============
Kelebihan ini adalah kelebihan yang tiada taranya iaitu anda boleh MENJANA INCOME AKTIF DAN PASIF dengan hanya memperkenalkan simkad ini pada Keluarga anda, saudara-mara anda, rakan-rakan anda atau sesiapa sahaja.

Apabila anda kenalkan pada mereka, anda dibayar.
Apabila mereka top up, anda dibayar.
Apabila mereka ajak orang lain dan mereka top up, anda juga dibayar.

PERCAYA ATAU TIDAK, anda boleh perolehi semua kelebihan di atas hanya dari sekeping SIMKAD.


Peluang jana pendapatan pasif: 7 alasan kenapa anda perlu menyertai peluang ini

Peluang jana pendapatan pasif: 7 alasan kenapa anda perlu menyertai peluang ini

7 alasan kenapa anda perlu menyertai peluang ini

UNTUK PANDUAN PARA SAHABAT!

::: 7 Alasan Popular Tone Excel :::

1. Mahal?

- RM90 tak mahal. Ini kerana ianya adalah harga memulakan sebuah perniagaan. Ianya bukan sekadar harga untuk sekeping simkad. Jika mahal, adakah 1 juta ahli kini adalah mereka yang tak tahu menilai mahal atau murah?
.
.
.
2. Tak pandai nak promosi?

- Ini adalah bisnes. Nadi perniagaan adalah datang dari pemasaran. Ada banyak cara memberitahu orang lain tentang bisnes kita. Ambil masa dan belajar.
.

3. Malu?

- Apa yang kita dapat dengan malu? Kita buat bisnes, kita berkongsi peluang. Kita mahu orang lain buat wang dengan produk yang sedang mereka guna (handphone). Tak ada sebab kita nak malu.
.
.
.
4. Takut orang tak nak?

Takut adalah perasaan yang semua orang ada. Caranya kita perlu ada ilmu dalam bisnes kita. Tugas kita sampaikan apa yang orang tak tahu. Orang tak nak mungkin sebab penjelasan kita tak dapat buka minda dan hatinya. Takut memang ada, tapi persoalannya dah cuba ke belum?
.
.
.
5. Tak ada masa?

- Kita boleh adakan masa utk pergi kerja tapi tak ada masa pula untuk Tone Excel? Setiap orang diberi 24 jam sehari tak kurang, tak lebih. Kita mahu atau tidak sahaja. Kita sibuk kerja 8 jam - 12 jam sehari berapa income kita sebulan? Berbaloi ke? Dah berapa lama kerja dan berapa sudah wang simpanan yang ada? Luangkan masa 2 jam sehari sambilan untuk berkongsi tentang Tone Excel. Berkongsi sahaja, bukan susah. Tak mahu ke kerja di Tone Excel setahun sahaja, pendapatan sama banyak dengan kerja 10 tahun macam sekarang?
.
.
.
6. Duit tak ada?

- Ini sebabnya tujuan utama bisnes ini diperkenalkan. Untuk buat duit. Untuk mulakan, mahu atau tak modal kena ada. Tak kira modal wang, masa atau tenaga. RM90 sahaja. Bila RM90 pun tak ada bermakna tak ada simpanan langsung. Berapa lama dah kerja takkan RM90 pun tak ada? Kata sibuk sangat sampai tak ada masa? Alasan. Ok, isi dalam tabung sehari RM3, cukup 30 hari, mesti ada RM90. Itu mampu buat?
.
.
.
7. Tak yakin?
- Mula-mula je tak yakin. Keyakinan ini akan wujud apabila berilmu dan ber "income" nanti. Tak semua orang terus pandai dan yakin. Ilmu di Tone Excel ini mudah dicari. Kita sudah ada mentor, mereka yang dah buat 5, 6, 7 angka setiap bulan, kita ada buku panduan, video dan banyak lagi. Jangan risau, sertai dahulu dan belajar.

Sharing is Caring! Sertai TE sekarang pada yang belum.

Sabtu, 24 Oktober 2015

Peluang jana pendapatan pasif: Ada 14 Kelebihan KesemuaNya...Anda Tahu???

Peluang jana pendapatan pasif: Ada 14 Kelebihan KesemuaNya...Anda Tahu???

Ada 14 Kelebihan KesemuaNya...Anda Tahu???

14 KELEBIHAN SIMKAD TONE EXCEL YANG SELALU ORANG NAK TAHU.
=============================
☑ Pendapatan Pasif Seumur Hidup.
☑ PERCUMA kredit RM30.
☑ Nombor Lama Boleh KEKAL.
☑ TOPUP RM30 dapat 1GB DATA INTERNET FREE.
j.mp/autodownlineFAST♡8K

☑ TOPUP RM50@100 dapat EXTRA KREDIT RM20.☑ BONUS TOPUP hingga 26%.
☑ BONUS FAST TRACK RM20.
☑ BONUS TAHUNAN.
☑ Setiap kali topup dapat BIG POINTS.
☑ PA INSURANS bernilai 100k.
☑ Pendapatan boleh diwariskan.
☑ Liputan Meluas Celcom
☑ Tiket Percuma Air Asia.
☑  Diskaun istimewa penginapan di Tune Hotels.

Khamis, 22 Oktober 2015

●Sistem AutoDownline Tone Excel●
-----------@--------------
..mcm mana nak buat sebenarnya...
..macm nak mulakan...
..cara mudah dan simple nak fahamkan..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Sesudah anda daftar percuma::
(sama ada dah upgrade @  belum)
-akan dpt 1 link ADL atas nama anda

πŸ‘‰1st step
-mulakan promosi link ADL autodownline anda secara online di media sosial spt fb, intagram dll
-utk menarik minat prospek shortcutkan link kpd yg pendek
-buat kat cini πŸ‘‰bit.ly
                        πŸ‘‰tinyurl.com
                        πŸ‘‰lihat.us
πŸ‘‰2nd step
-copy paste ayat2 iklan beserta gambar fan post kat fb atau di mana Sahara laman sosial
-bila ada yg pm, minta mereka daftarkan dulu kat link anda DAFTAR PERCUMA dan masukkan dlm group WhatsAap ADL FAST
-pencerahan akan diberikan oleh anda atau sifu2 dlm group

πŸ‘‰3rd step
-Anda penuh kan Level 1 =10org je..
lg cepat lg bagus..(sbb semua orang level 1 diorang hanya 10 org shj, org yg ke-11 akan spoiller ke downline2 level 2 atau level 3) anda)

-Yg 10 org bwah anda buat benda yg sama, 1 org daftarkan 10org
10x10=100org di level 2 anda

-100 org di level 2 anda buat bnde yg same, 1 org daftarkan 10org
Brmakne 10x100=1000 ahli di lvel 3

✔Duplikasi 10 orang akan camniπŸ‘‡
Level 1 = 10 org = 10% komisen
Level 2 = 100 org = 3% komisen
Level 3 = 1000 org = 13% komisen

✔apa yg akan berlaku jikaπŸ‘‡πŸ‘‡

(A)✔πŸ’―% duplikasi brjaya income anda pd bulan ke 4 lebih kurang rm8000++

(B)✔Klu 50% duplikasi berjaya  income anda berjaya 4ribu+ sebulan

(C)✔Dan 10% duplikasi berjaya income anda 800+ sbulan

πŸ‘‰RESULTπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ’°Anda pilih sendiri income anda yg mana 1..nak dpt gaji tiap2 bulan secara pasif...boleh diwariskan plak tu...aduhai...bestnya...

#FAST
#FastActionFastResult
#Lambat Tinggal

 Copy paste je ayat2 iklan ni..tampal kat wall fb ke..wechat ke..instagram ke..

Jgn lupa tukar pada link tuan...πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ j.mp/autodownlineFAST♡8K

πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
Konsep Autodownline Menjadi sebutan Online Marketer...
Sbb system Robot yg akan menyusun downline anda secara teratur demi satu misi rm8k setiap bulan dgn hanya bermodalkan rm100 sahaja.

Xperlu keluar wang utk beli stock
Xperlu susahkan diri utk Poskan brg.
Xperlu pening2 kepala nak susun network mcm mana.

Semua sudah tersedia ROBOT akan uruskan...
Apa yg anda perlu buat hanya DAFTAR PERCUMA
BINA RANGKAIAN BAYAR KEMUDIAN SILA CLICK:
j.mp/autodownlineFAST♡8K


●BISNES PALING SESUAI UTK ORG MALAS●
==================================
MODAL RM100 GAJI RM8K/bln
❌ -Tak Perlu simpan stock
❌ -Tak Perlu jual barang
❌ -Tak Perlu cari orang
❌ -Tak Perlu Jadi Pandai
❌ -Tak Perlu Daftarkan Orang
❌ -Tak Perlu Pos Barang
❌ -Tak Perlu Meeting Bagai

Apa Yang Perlu Anda BUAT
hanya Copy Paste Tampal Iklan dekat FB
setiap 21hb RM8K masuk Bank terus
dan boleh CASH OUT ✔ bila2 masa...

Berminat sila isi borang dulu
kami akan hubungi anda dgn kadar segera
sila klik sini:DAFTAR PERCUMA
πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰j.mp/autodownlineFAST♡8K

#FAST
#FamilyAutodownline

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
TERGAMAM SAYA!!! Bila saya cek akaun Bank saya tiba2 dah ada duit ,  padahal saya baru join xsampai sebulan, saya ada buat Part Time PROMOTER ONLINE kemarin, Rupanya setiap 10hari syarikat akan auto bankin ke akaun yg dah lama saya abaikan..... Perghhh time tu tgh nak pakai wang, time tu dpt wang syukur.

NAK CUBA !!!sila daftar dulu FREE 100% 30hari PERCUBAAN
CLICK SINI: j.mp/autodownlineFAST♡8K

Nikmat KEUNTUNGAN sesebuah perniagaan adalah, apabila dapat kembali modal yang anda keluarkan.

Jika modal yang anda keluarkan jumlahnya 1k, 10k, 30k, berapa lamakah anda akan dapat kembali modal tersebut sebelum mengecapi nikmat keuntungan.

Tetapi apabila modalnya cuma RM100, berapa lamakah anda akan dapat kembali modal tersebut jika anda mengeluarkannya.

Fikirkanlah, hanya RM100 permulaan, SIMPAN TAK KAYA, TETAPI KELUAR, TAK MISKIN…

Siap pakej FREE DOWNLINE & Bimbingan Group lagi... Lambat Tinggal.

DAFTAR PERCUMA 30 hari percubaan :
j.mp/autodownlineFAST♡8K


ADAKAH ANDA BERCITA CITA INGIN MEMPUNYAI INCOME RM8000/BLN.

Tempoh 3BLN
Bagaimana....


Begini:
Bln 1 =10x60x10%=600
Bln 2 = 100×60×3%=180
Bln 3 = 1000×60×13%=7180
Bln4 =Total income RM8k/bln

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†nampak
System autodownline akan susun secara AUTO...

Apa yg anda perlu buat.

Join kami skrg !!!!!!!!!
Eehhhhh!!! Modal?
Kalau ada rm100 jom join skrg.

Jgn Risau Pendaftaran PERCUMA lah boss. Kalau xterima free downline jgn buat bayaran.
Sila click: j.mp/autodownlineFAST♡8K

(Terpaksa terima downline Terpaksa Terima duit tiap Bulan)

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡bestkan😝😝 baru join dgn muka tak bersalah disebabkan kuasa FastActionFastResult.. Upgrade Lock Id. Tetiba anda diploma kan FREEdownline..
DAFTAR PERCUMA

#Lambat Tinggal
#AUTODOWNLINEFAST

Pm for more detail...
WHATSAAP
0137391411

BERHENTI!!!!!!!!!
SILA BACA JIKA ANDA INGINKAN PENDAPATAN RM8K/BLN. (Hanya bermodalkan RM100 SERIUS WANG AKAN DIKEMBALIKAN JIKA SAYA BOHONG)

Syarat2:
1.Mempunyai akaun FB,whatsap,telegram dan wechat.
2.Bermotivasi tinggi ingin diajar dan ingin belajar.
3.Mempunyai handphone yg ada Internet.

Cukup 123, Anda layak.
Anda hanya perlu DAFTAR PERCUMA dahulu:
j.mp/autodownlineFAST♡8K

Jgn risau Modal anda hanya rm100 utk kami aktifkan akaun anda supaya income anda terus dimasukan setiap bulan BERTALU TALU..

Konsep real bisnis real income dgn menggunakan system autodownline.
Projek duit 3bln dapat RM8k..

DAFTAR PERCUMA duluπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
j.mp/autodownlineFAST♡8K

#YangInginMerubah
#LambatTinggal

●SISTEM AUTODOWNLINE YANG MENJADI SEBUTAN SETIAP ONLINE MARKETING

Konsep Autodownline Menjadi sebutan Online Marketing
Sbb system Robot yg akan menyusun downline anda secara teratur demi satu misi rm8k setiap bulan dgn hanya bermodalkan rm100 sahaja.

Xperlu keluar wang utk beli stock
Xperlu susahkan diri utk Poskan brg.
Xperlu pening2 kepala nak susun network mcm mana.

Semua sudah tersedia ROBOT akan uruskan...
Apa yg anda perlu buat hanya DAFTAR PERCUMA..!!
BINA RANGKAIAN BAYAR KEMUDIAN. SILA CLICK:
j.mp/autodownlineFAST♡8K


JOM SERTAI TEAM AutoDownline123
KHAS Kepada Anda Yang Tidak Tahu Menaja... Terima LIMPAHAN DownLine Drpd UpLine-UpLine Anda. BINA RANGKAIAN ANDA DAHULU SECARA PERCUMA...
DAFTAR DULU KLIK DIπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.j.mp/autodownlineFAST♡8K

'TAKUT' Gagal...
'TAKUT' tak jadi...
'TAKUT' kena tipu...
'TAKUT' tak dapat...
'TAKUT' tak berjaya...

'TAKUT' tak sempat batik modal...
'TAKUT' tak boleh buat...

'TAKUT' jadi hangat2 tahi ayam...
'TAKUT' sejarah lama berulang...
'TAKUT' nak cuba...

'TAKUT' itu dan 'TAKUT' ini...

Akhirnya apa pun 'PELUANG yg DATANG'
semuanya 'TERLEPAS'...
Dan Kita 'KEKAL disitu...

'ORANG BERJAYA meletakkan IMPIAN LEBIH
BESAR daripada KETAKUTAN'...

'BERANI & LEBIHKAN TINDAKAN daripada
BERKATA2'...

●INGIN BERJAYA HANYA PERLU BERTINDAK●

Jgn Risau Pendaftaran PERCUMA lah boss. Kalau tak terima free downline jgn buat bayaran.DAFTAR PERCUMA
Sila click:j.mp/autodownlineFAST♡8K

●APA YANG PERLU ANDA BUAT●

DAFTAR PERCUMA
TANPA MODAL?
TANPA STOK?
TANPA POS?

YA!!

Kami menawarkan pada anda yang hebat di luar
sana untuk menjadi ejen DROPSHIP
perniagaan TONEEXCEL

TIADA SEBARANG MODAL DIPERLUKAN. Hanya
perlu ikut sistem yang telah ditetapkan syarikat.
Ada whatsapp dan telegram sudah memadai

TIADA STOK UNTUK DISIMPAN. Segala urusan
stok adalah tanggugjawab syarikat.

TIADA POS. Segala penghantaran dilakukan oleh

pihak syarikat.

Anda hanya perlu PROMOSIKAN WEBPROMOSI SYSTEM AUTODOWNLINE kamiπŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰j.mp/autodownlineFAST♡8K
Tu je? Mudahkan?

KONSEP KAMI MUDAH BINA RANGKAIAN DULU BARU KELUAR MODAL RM100  SEUMUR HIDUP HANYA UTK MENGAKTIFKAN AKAUN PASIF INCOME UTK MENIKMATI DUIT MASYUK KE AKAUN ANDA  BERTALU TALU.

JANGAN BERLENGAH LAGI.
●Hanya Bertindak●
KERJA DAH JADI SENANG DAFTAR PERCUMA 100% UTK 30HARI CLICK SINI: j.mp/autodownlineFAST♡8K

Kenapa mesti buat TONEEXCEL guna sistem Autodownline?

Sebab dgn sistem ni, lambat atau cepat anda tetap akan capai RM8K sebulan.

Hanya dengan sistem ini sahaja anda akan perolehi income TANPA MENAJA.

LOCK POSITION anda dulu sebelum orang lain potong. DAFTAR PERCUMA dan dapatkan link anda untuk promot dimana sahaja  laman sosial yang anda mahukan

INGAT!!!!LAGI LAMA ANDA TUNGGU, LAGI LAMBAT ANDA NAK DAPAT..
●HANYA PERLU BERTINDAK JIKA MAHU BERJAYA●
#LAMBAT TINGGALLLLL.
#SIAPA BUAT DIA DAPAT...


●TAWARAN AKHIR PELUANG PENDAPATAN●
======================================

Saya mengaku saya bukan org senang, sbb tu saya cuba buat bisnes TONEEXCEL.
-->Risiko Kecil sbb modal hanya RM100.
-->Skrg dah ada robot system autodownline bertambahlah senang utk senang.
-->Bukti dah ada betul depan mata saya seorg technician duduk rumah Flat buat income rm500K/bln.

--> Tawaran atas Tawaran
Bina rangkaian dulu, maksudnya jika xdpt FREE downline xperlu buat bayaran. Sbb system nih guna robot, akan buat income pencen anda
rm8k/bln mmg terbaik
Sila click sini daftar dulu: j.mp/autodownlineFAST♡8K

●SITUASI ANDA SEKARANG●

PERNAH CUBA Tak!!!!!!!
Lepas dapat Gaji ada tak anda kira Baki berapa simpanan anda  yg anda asingkan utk hari TUA !!!!!!!!!!
Adakah sempat diasingkan atau habis terus?
JGN RISAU!!!!!!ADA RM100!RANCANGLAH DARI SEKARANG SERTAI KAMI Komunity Family Autodownline Bisnis Toneexcel guna system Robot, Terpaksa terima pencen RM8k/bln utk hari tua. BAGAIMANA? DAFTAR PERCUMA

DAFTAR SEKARANG CLICK: j.mp/autodownlineFAST♡8K


●BISNES TONEEXCEL LAJU MENAJA GUNA ROBOT SYSTEM AUTODOWNLINE●
================================
SASARAN HANYA 3 Bulan anda BAKAL TERIMA 1110 downline..
HANYA PERLU fokus 10 level satu sahaja...
Bln 1 Lvl1-10downline
Bln ke2 Lvl 2-100downline
Bln ke3 Lvl 3-1000downline

Fokus2... kerja dah bertambah senang... Belum kira auto spillover
dari upline lg... Akan lbih Berdesop.......

Tak percaya DAFTAR PERCUMA dahulu untuk 30hari anda promot link anda...

●RAHSIA PASIF INCOME RM80K/bln-guna SYSTEM TURBO ADL - BISNIS TONEEXCEL●
======================

Syaratnya 10AHLI LV1 ANDA LETAK NAMA FAMILY GUNAKAN AKAUN 3RDPARTY. Utk 10akaun.
:
Akan Berlaku seperti ini:
-->Lv1=10 (family anda anak2 isteri/suami,ibu dan ayah)
-->Lv2= 100 ahli (apabila mereka join anda akan dpt bonus fastrack rm20x100=2000)
-->Lv3 = 1000ahli.. (duplikasi LIMPAHAN DOWNLINE DARI ANDA DAN UPLINE akan berlaku.)
:
Begini jika mereka semua PAKAT topup rm60/bln.
:
-->Lv1=10×60×10%=RM60
-->Lv2=100×60×4%=RM180
LV3=1000×60×13%=RM7800
    --->TOTAL=RM8040<---

Jika 10ahli Lvl1 anda buat perkara sama.
Income anda 10akaun
(Rm8040×10=RM80400/BLN.)

BILA AKAN BERLAKU BERGANTUNG KERAJINAN ANDA PROMOSI SBB KERJA KITA MUDAH
XPERLU DAFTARKAN ORG
XPERLU SIMPAN STOCK
XPERLU PENING KEPALA SUSUN NETWORK

KERANA!!!!

SEMUA BERJALAN SECARA AUTO. KERJA ANDA CUMA PROMOSI2 SAHAJA BAGI LAJU2 DUIT MENDARAT MASYUK KEAKAUN BANK ANDA SETIAP 10HARI.

JIKA ANDA SETUJU DGN CADANGAN DIATAS

SILA DAFTAR SKRG TERUS UPGRADE DEMI MASA DEPAN KELUARGA CLICK SINI: j.mp/autodownlineFAST♡8K

STOP KEJAP.!!!!
..MARI BUAT DUIT SECARA BERJEMAAH....

πŸ”₯GEGARAN BIZ TELCO baru je 5TAHUN !!!πŸ”₯

Lets BE OUR SHARE PARTNER !!!

JAMINAN KEUNTUNGAN HARIAN DARI PENDAPATAN SYARIKAT DIBERIKAN KEPADA ANDA SEMUA SEMULA..bagaimana??

PAKEJ ada 1 je :

RM 100 - UNTUNG SEHINGGA RM8+++ SETIAP BULAN...

✅TANPA MENAJA PON BOLEH!!!
✅TANPA JUMPE CLIENT!!!
✅TANPA SIMPAN STOK!!!
✅TANPA MENGEPOS !!!
✅TANPA KE SANA KE SINI!!!

Tetapi

✅HANYA ONLINE πŸ’―%!!!
✅HANYA DARI RUMAH!!!
✅HANYA GUNA HANDPONE!!!
✅HANYA 2 @ 3 JAM 1 HARI!!!
✅HANYA COPY PASTE JER!!!
✅HANYA RAJIN jer...!!!

DUDUK RUMAH JE, JADI BIZ PARTNER..KOMISEN MASUK 3X SEBULAN WALAUPUN ANDA SEDANG TIDUR!!

DAFTAR PERCUMAπŸ‘‡πŸ‘‡
j.mp/autodownlineFAST♡8K

Sabtu, 10 Oktober 2015

3 langkah mudah menyertai autodownline123

3 langkah mudah menyertai autodownline123

Teknik Penajaan AutoDownLine Tahniah! dengan membuka AutoDownLine Account, anda sebenarnya telahpun memulakan perniagaan ini. Anda hanya perlu mempromosikan Personal Link anda iaitu http://AutoDownLine123.com/?ref=50512 DAFTAR PERCUMA

Bagi ahli-ahli yang baru dan belum lagi memperkenalkan diri,untuk memperkenalkan diri anda agar rakan-rakan yang lain dapat mengenali dan membantu anda. Sila lawati Group Facebook Jutawan FB yang telah disediakan bagi membincangakan Aplikasi AutoDownLine ini. Anda juga dijemput untuk "add fren" dengan Shamsudin Zakaria, Admin AutoDownLine System. Setujukah anda jika saya katakan, 99.99% kegagalan Biz berpunca daripada TIADA NETWORKING? Biasanya, sebelum melakukan sesuatu Biz, kita perlu mengeluarkan MODAL dahulu, then baru boleh develop network, betul kan? BERBEZA dengan Teknik AutoDownLine, Kita akan develop network kita dahulu sebelum kita memulakan biz yang di tawarkan. Anda di beri peluang selama 30 hari untuk TEST kemampuan diri anda untuk develop network anda TANPA sebarang bayaran. Hanya 3 langkah mudah untuk sertai dan ajak orang lain untuk join AutoDownLine. Ianya semudah 123 saja :-                                          
SIGNUP FREE MEMBER DULU DISINI》DAFTAR PERCUMA

Setelah sign-up, anda akan diberi ID AutoDownLine dan web replika AutoDownLine kepunyaan anda. BINA RANGKAIAN PERNIAGAAN (DEVELOP NETWORK) Dengan mengajak mereka sign-up AutoDownLine di bawah link AutoDownLine anda, mereka akan jadi sebahagian daripada rangkaian perniagaan (network) anda.System akan automatically park mereka di dalam Team anda. So, antara minta duit kat client berbanding minta client sign-up Free AutoDownLine akaun... mana lagi senang? BERTINDAK Bila sudah terbukti diri anda berkemampuan untuk develop network, barulah anda "BERTINDAK" untuk menyertai biz ini. Dengan menyertai AutoDownLine, anda akan mendapat perkhidmatan yang disediakan kepada anda dan pelanggan anda iaitu; Membina network anda dan client anda. System akan daftarkan Tone Excel dimana IDP penaja adalah IDP anda didalam Tone Excel untuk client anda di dalam network AutoDownLine. System akan pos laju simkad dan buku panduan kepada client anda. Tugas anda dan client anda dalam biz Tone Excel telah dipermudahkan, hanya promosikan link AutoDownLine masing-masing, ajak kawan sign-up free AutoDownLine dan keep-in touch dgn mereka. - bermakna anda tak perlu simpan stok simkad dan jumpa client langsung. Dengan Teknik AutoDownLine, kita beri orang peluang untuk develop network mereka dahulu, sebelum mereka sertai biz Tone Excel anda. Senang jer nak dapatkan downline...

SIGNUP FREE MEMBER DULU DISINI》》》DAFTAR PERCUMA

Tahniah ya.. Mail Box anda dah mula dihujani prospek!! Senang kan.. duduk rumah pun dapat prospek. Tak perlu susah2 fikir.. Kat mana la nak cari prospek ni??? Ish.. ada ke orang berminat ngan bisnes aku ni?? Tapi dah dapat prospek.. jangan biar jer. Kena la follow up bg diorang jelas ttg bisnes Tone Excel ni. Lagi cepat diorang faham lagi cepat la diorang join!! Ingat! Peranan kita.. terus berkongsi bijak peluang Tone Excel agar semakin ramai menikmati kehidupan lebih bermakna! Best tau dapat tolong orang lain capai apa yang mereka impikan dalam hidup. Tone Excel adalah platform yang mudah untuk itu..FAST ACTION FAST RESULT!! So disini, saya berikan beberapa tips follow up berkesan (terkumpul hasil pengalaman). Ia melibatkan langkah2 seperti tool say something, SMS, email dan TELEFON bagi meyakinkan prospek tentang bisnes ini. Selain daripada itu, anda juga boleh add mereka sebagai rakan facebook anda. Jadi prospek anda bebas bertanya sebarang persoalan tentang Tone Excel mahupun AutoDownLine. Haaa... takde pun saya suruh anda jumpa2 kan?? Very the simple..  Level 1

πŸ”°SIGN-UP FREE MEMBER DULU

πŸ”°BINA RANGKAIAN PERNIAGAAN (DEVELOP NETWORK) 

AUTO DOWNLINE TONE EXCEL 

πŸ‘‰πŸΌ gerak kerja secara berkumpulan (bekerjasama). Downline DIBANTU oleh upline2. Upline akan beri spillover (free downline) setelah matrix 10x1 cukup dan lebihan terus ke downline. 

πŸ‘‰πŸΌJadi inilah amat membantu, sekiranya seseorang itu TIDAK pandai menaja, MALU menaja. Jadi kita ada tenaga sokongan di belakang kita. Konsepnya kalau downline berjaya, barulah upline berjaya. Sama2 berjaya, baru lebih semangat tiada yang EXPIRED simkad. Sama2 dapat PASIF INCOME. Bukan Upline sorang2 yg banyak income. Buktinya terbukti ?

πŸ‘‰πŸΌTapi daripada pendapat saya dua-dua ini ada kelebihan tersendiri.. cuma masalah sekarang ramai yg TIDAK PANDAI MENAJA, MALU NAK MENAJA, MALAS NAK MENAJA.... dan sebab masalah itu ramai yg takut nak JOIN... ada plk yg EXPIRED simkad sebab tak nampak hasil lagi.... yg bertahun join tapi income sebegitu aje akhirnya downline plk mati...

πŸ‘‰πŸΌso dimanakah kejayaan kita jika ada downline kita yg masih gagal... adakah kita pentingkan diri sendiri... downline topup kita dapat income... sedangkan apakah yg pernah kita bagi pd downline ????

πŸ‘‰πŸΌ Konsepnya mudah upline bantu kita....kita bantu downline....tp sy percaya upline x henti2 utk membantu supaya kita sama2 berjaya,itu untungnya kita bernaung di bawah familyautodownline...sy suka kerja berkumpulan.....tahniah buat yg dah upgrate....kipidap#lambattinggal

Selasa, 6 Oktober 2015

Antara kelebihan guna Autodownline123

Apa Itu Sistem Autodownline + ToneExcel?
----------
.
Ianya sebuah laman web untuk kita promosikan bisnes Toneexcel, sama macam web-web promosi yang lain..
.
Cuma kelebihan web ni ialah, ia dilengkapi sistem penyusunan downline secara automatik setiap kali ada pendaftaran baru dibawah antara link berikut:
.
1- link sistem sendiri (admin)
2- link upline kita ( dari 2 upline diatas)
3- link kita sendiri
.
Berbeza dengan laman web yang lain..
Anda promosi, anda dapat, tapi downline anda tak dapat..
.
Anda boleh lihat laman dan daftar
DISINI》》》DAFTAR PERCUMA
Tapi web autodownline
1- Upline promosi, dia dapat, kita pun dapat downline..
2- Anda promosi, anda dapat, downline anda pun dapat..
3- Admin promosi, kita dapat, downline pun dapat..
.
Jadi, sama-sama akan dapat downline..
Mungkin cepat atau lambat sahajalah..
.
Tetapi komisyen anda bukanlah dibayar oleh Admin Sistem ADL..
.
Komisyen anda dibayar oleh syarikat Toneexcel Sdn Bhd..
.
. Label
===
Bagaimana Sistem Ni Beroperasi?
===
.
1- Bina Network percuma dahulu (lock position) nak bayar terus lagi bagus.
2- Dah ada network, baru upgrade keahlian kepada premium members (RM 100)
3- Jika masih tiada network di bawah lagi, disarankan untuk upgrade juga, kerana akaun ADL akan expired dalam 30 Hari, dan selalu baca post di group utk dapatkan info dan bahan promosi atau teknik yang sesuai anda gunakan nanti.
4- Sudah layak menjana komisyen sekiranya ada downline dibawah anda turut upgrade..
.
.
** Maksud premium members ialah downline akan didaftarkan sebagai pengguna simkad Toneexcel.
Apa Pengguna Tone Excel DAPAT??
***********************************
ToneExcel memang tiada tandingan dengan PRABAYAR lain yg ada di Malaysia, masih tetap ranking pertama 5 tahun berturut2. Betapa rugi sekiranya tidak berToneExcel.
Satu2nya prabayar yang membayar balik kepada pengguna, selagi guna Hp selagi itu dpt balik $$$$... dan ia boleh diwariskan. So, BANTU diri dan keluarga anda sendiri sebelum bantu orang lain yang sudah tentu kaya semakin kaya.
Fikir dan buka minda,
● berapa tahun anda dan keluarga anda guna Hp ???
● pernahkah anda dibantu/diberi $$$$ oleh syarikat telco itu ???
● pernahkah syarikat telco itu memberi insuran percuma ???
● pernahkah syarikat itu memberi pakej umrah percuma ???
● pernahkah ????
Kalau betul pernah ada, mana buktinya ???
Kalau tiada, JANGAN buang masa dan rugi duit anda dan keluarga anda.....

... sebab di ToneExcel ada bagi :
■ percuma kredit RM30 setiap pengguna baru
■ percuma kekal nombor lama
■ REBET CASH 3% setiap kali top up di mana2 kedai
■ REBET CASH 7% setiap kali top up autoreload
■ percuma data internet 1GB setiap kali top up RM30
■ percuma kredit RM20 setiap kali top up RM50 = total RM70
■ komisyen RM20 setiap kali daftarkan keluarga anda sebagai pengguna baru
■ komisyen sehingga 26% setiap kali keluarga anda isi top up dan komisyen ini dibayar sampai bila2
■ dapat Big Point setiap kali isi top up walaupun top up RM5
.....kumpul Big Point itu anda boleh tukar jadi barang :
● tiket AirAsia ke seluruh destinasi
● tiket wayang
● tiket konsert
● smartphone
● tablets
.....setiap pengguna dpt diskuan 30% - bilik penginapan hotel TuneHotel di mana saja.
......ada percuma lagi :
■ PA Insuran RM 100,000
■ Pakej Umrah
■ Pakej percutian Bali
■ Bonus tahun baru
■ Jemputan Anual Dinner ToneExcel
.....ada peraduan cabutan bertuah lagi :
■ cabutan harian (Pemenang : RM500)
■ cabutan mingguan (Pemenang : Smartphones)
■ cabutan bulanan (Pemenang : RM200)
■ cabutan tahunan (Pemenang : Perodua Myvi 1.5-nombor 1 hgga 5)
.....jaminan yang sangat terjamin :
■ Liputan sangat meluas (coverage under Celcom)
■ Top up ada jual di mana2 (sebut aje top up Tunetalk)
■ Big point tidak akan luput sampai bila2
■ Komisyen top up 26% boleh diwariskan
■ Komisyen dibayar terus masuk bank
■ Komisyen dibayar 3X sebulan pada 11, 21, dan 30hb
....tidak perlu ragu-ragu sebab ini :
● BUKAN BISNES
  Ini keperluan zaman sekarang
●Jom menjadi yang terawal mengunakan
  AutoDownLineFAST8K》》 DAFTAR PERCUMA



Jom meroket
Daftar percuma
Sekian...
#lambattinggal
#roadto8kpermonth
Whatsaap》》0137391411


j.mp/autodownlineFAST♡8K

Isnin, 5 Oktober 2015

Peluang buat duit secara autodownline123

ASSALAMUALAIKUM SERTA SALAM SEJAHTERA
peluang terhidang didepan mata...jom meroket

Saya ada satu program untuk tambah pendapatan
 Ia BUKAN MLM, ia program rujukan

Modal kecil, kurang rm100
Tools anda dah ada.. iaitu handphone
Tidak akan mengganggu  budget bulanan..
Kerana anda tetap akan guna handphone serta rakyat malaysia rata2 pengguna HP tegar..boleh saya katakan kalau tiada HP seperti tiada kesempurnaan dalam hidup...betulkan??
PERCUMA PA Insurans RM100,000
Produk kegunaan semua
Tidak terkesan dgn keadaan ekonomi
Pengguna handphone 13 juta sebagai prospek
Promote sekali, keuntungan berkali2
Gandingan syarikat tune group & celcom
Pendapatan boleh diwariskan hanya dengan mengekalkan simkad
Maintenance hanya top up rm20 shj sebulan
Nak untung lebih top-Up RM30, dapat data internet PERCUMA utk SEBULAN..tak tolak credit..maknenye internet dpt 1 GB, baki masih RM30..best tak?
Masih lg nak guna simkad lama??
Jangan TUNGGU Lagi...
JOM TUKAR !! >>DAFTAR PERCUMA

Seriously, LAMBAT TINGGAL !!

Kenapa Anda Perlu Join Bisnes TONE EXCEL dengan bantuan Sistem Robot AutoDownLine 100% Online ??
# Orang Lain Top-Up, Kita Dapat Komisyen
# TAK Perlu Jual Top-Up (Prepaid)
# TAK Menganggu Pekerjaan SEDIA ADA
# TAK Perlu Jual Barang
# TAK Perlu Simpan Stock
# TAK Perlu Cari Orang (Sistem Robot Susunkan)
# TAK Perlu Daftar Orang (Sistem Kerja Untuk Anda)
# TAK Perlu Pos Barang
# TAK Perlu Hadir Meeting Bagai
* Jimat Kos Petrol
* Jimat Belanja (Tak Perlu Belanja Prospek)
* Jimat Masa
* Tiada RISIKO
Hanya c&p utk jana income pasif rm8000 setiap bulan. Daftar percuma sekarang !!!
Klik link ini》》DAFTAR PERCUMA


^^PROJEK YANG MEMBANTU ANDA MENJANA PENDAPATAN PASIF SEHINGGA
4 ANGKA SETIAP BULAN TANPA PERLU MEMBUAT PENAJAAN
Terbukti Simkad Tone Excel Mampu Menjana Pendapatan Pasif Setiap Bulan dan Terbukti Ada Yang Telah Mendapat Pendapatan Mencecah RM500,000 Sebulan   Dengan Hanya Menjadi Pengguna Sahaja.
ADAKAH ANDA MEMPUNYAI CIRI-CIRI BERIKUT:
✔ KEINGINAN MENJANA PENDAPATAN PASIF TETAPI –
✔TIDAK SUKA BERJUMPA ORANG
✔TIDAK SUKA MENAJA
✔TIADA MASA HENDAK MENJALANKAN  BISNES
✔”ZERO” DALAM BISNES ONLINE

UNTUK KETAHUI LEBIH LANJUT TENTANG “PROJEK EXTREME
SAYA SERTAKAN LINK
3 langkah mudah untuk menyertai autodownline123 UNTUK ANDA

SILA DAFTARKAN MAKLUMAT PERCUMA ANDA LINK 》》
JOM TUKAR !! >>DAFTAR PERCUMA

Jom Kita Mulakan Transformasi Ini Sekarang Juga !!…

Terima kasih kerana setia bersama saya sehingga penghujung ini. Tahniah sekali lagi kerana anda telah mengali sebuah rahsia bagaimana handphone anda mampu menjana pendapatan pasif 4-5 angka sebulan.
Program Rujukan Tone Excel merupakan program sulung yang dianjurkan di dunia. Anda tidak akan menemui peluang ini ditawarkan oleh mana-mana syarikat telekomunikasi yang lain.
Ia mudah disertai dengan modal yang sangat kecil, tidak memerlukan sebarang kos pengurusan, dan risiko sifar.
TIADA HAD MASA ! TIADA KUOTA ! TIADA TERMA & SYARAT TERSELINDUNG ! 
TIADA PELAN PEMASARAN & PEMBAYARAN YANG MENGELIRUKAN
Jadi jangan berlengah-lengah lagi. Semakin cepat anda sertai, semakin pantas anda memahami program ini dan semakin memecut dalam menaja Downline Level 1 anda! Jangan sia-siakan potensi handphone anda, gunakan ia sebaik mungkin, transformasikan ia daripada handphone beban kepada handphone jana duit. Lepaskan diri anda dari belenggu sindrom poket kering dan capai semula impian yang telah lama anda kuburkan.
Usah risau dan terlalu fikirkan bagaimana kerana anda akan dipimpin dengan pelbagai tips, motivasi dan rujukan bermula daripada langkah pendaftaran, hingga ke teknik prospekting.
Pendaftaran adalah percuma dan anda akan diberi sebuah akaun autodownline + web replika untuk membantu anda membuat pemasaran Internet. 

SILA DAFTARKAN MAKLUMAT PERCUMA ANDA LINK 》》
JOM TUKAR !! >>DAFTAR PERCUMA